Kevättä

Pääsiäiseen vielä viikko ja raeruohoksi laitetut herneet ovat jo kasvaneet nopeaan tahtiin, kunhan eivät kasvaisi liikaa. Vielä pitkä aika ennen kuin saa ne maahan kasvamaan. Viime vuonna kokeiltiin ensimmäisen kerran tuota maahan laittoa ja kyllähän niistä maukkaita herneenpalkoja kehittyikin.

20140413-111006.jpg

Nyt keväällä on myös pönttökamera uusittu. Viime vuonnahan ilmeisesti ukkonen hajotti sekä kameran että näytön ja juuri kriittiset hetket munien kuoriutuessa jäi näkemättä.  Nyt on siis uusi kamera ja näyttö sekä tehty parannuksia kosteuden ehkäisemiseksi. Nyt on jo jokunen talitintti käynyt pesään tutustumassa, mutta ilmeisesti käy kuten viimeksikin, että lopulta siihen muuttaa sitten kirjosieppoperhe. Ilmeisesti pesintä sitten onnistui hyvin, koska pitkin kesää pesästä kuului poikasten ääniä. Jospa tänä vuonna sitten pääsisi näkemään poikasten kehittymistä.

20140413-112438.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s