Kumipallona luokses pompin…

Käytiin Ralphin kanssa viikko sitten hierojalla pitkästä aikaa tarkistuttamassa onko talven riehunnan jälkeen tullut jumeja kroppaan. Muutamahan siellä oli, mutta on kuulema niin elastiset lihakset, että hetkessä ne sieltä myös saatiin pois ja ei helposti kovin jumiin menekään. Hieronnan yhteydessä sai uuden lempinimen kumipallo, kun ennen lähtöä näytti pari korkeaa hyppyä 😉 Rickykin pääsi hierontaan pari päivää sitten ja sieltä löytyikin vähän useampi jumitus. Ricky ressu on aina törmäyskurssilla, kun tämä kumipallo Ralph vyöryy lenkillä kohti ja usein päätyvätkin sitten yhteentörmäykseen ellei Ralph hyppää sitten täydessä vauhdissa yli.

No tämän kumipallon kanssa lähdettiin sitten Kerimäen näyttelyyn 29.3, jossa tuomari Elena Ruskovaara mukanaan pari harjoitusarvostelijaa. Kun näin ne postimerkin kokoiset kehät, niin hikikarpalot alkoivat virrata ja arvasinkin ettei Ralph pysty vielä hallitsemaan/hillitsemään vauhtiaan. Tulokseen tässä tilanteessa erittäinkin tyytyväinen ja arvostelu oli hieno. Hiukka juoksutreeniä taas vaaditaan, että saataisiin liika vauhti pois. Kun Ralph ei pääse omaa vauhtiaan liikkumaan, niin sitten alkaa se pomppufiilis tulla esille. Saatiinkin maininta päivän korkeimmista hypyistä 😉 Arvostelu: ” Laadukas uros. Hyvä luusto ja karva. Hyvin rakentunut takaosa. Sopiva kaula. Hyvät huulet. Vahva kallo. Yhdensuuntaiset ponnekkaat takaliikkeet. Hyvä häntä. Hyvä askelpituus ja esiintyminen”. Tuloksena ERI1,SA,PU2 ja vara-serti.  Kristan Ada-mummo 12 v oli rotunsa paras ja rotunsa paras veteraani. Mummon iloinen ja vauhdikas esiintyminen toivat Bis-1 veteraani kisan voiton. Vielä muutama sisänäyttely tiedossa ja sitten onneksi alkaa jo ulkonäyttelykausi.

Näyttelykehän jälkeen käytiin vielä kuvailemassa koiria ja vähän irroteltiinkin, hmmm… olisikohan tämä irrottelu pitänyt tehdäkin ennen kehään menoa.

IMG_9860

IMG_9863

IMG_9867

IMG_9869

IMG_9888

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s