Terveystutkimukset

Vihdoin ja viimein päästiin kuvauksiin Ralphin ja Kristan kolmen kasvatin kanssa. Käytiin Outokummussa oikein mukavalla lääkärillä ja kaikista saatiin hyvät kuvat. Kyselin lisäksi Ralphille polvitarkastusta voisiko samalla tehdä ja ne todettiinkin terveiksi 0, virallista lausuntoa ei otettu vielä, kun alle 3-vuotiailla on voimassa vain vuoden, ehkä sekin saadaan virallisesti sitten myöhemmin tehtyä, samoin kuin gonioscopiatutkimus silmiin. Nyt ei auta kuin ristiä kädet ja toivoa, että kennelliiton täti tykkäisi otetuista kuvista, jonkun kirjaimenhan se sieltä antaa ja voi olla, että muutama suklaalevy kuluu odotellessa tuloksia.

20140212-204045.jpg

20140212-204109.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s