Bisteriä Jyväskylässä ja Tuusniemellä

Aamulla lähdimme Kristan kanssa liikenteeseen kohti Jyväskylää ja hakemaan Sanna turistiksi mukaan. Jyväskylän kv. näyttelyssa 16.11 tuomarina oli Soile Bister, täysin uusi tuttavuus ja hieman jopa pelonsekaisin tuntein mentiin Ralphin kanssa kehään. Ralph esiintyi nuorten luokassa ja tässä vaiheessa vielä malttoi esiintyä ja tulos Eri2 ja sain arvostelun käteen, mutta sitten jo huhuiltiinkin perään, että saatiin myös SA, mikä olikin iloinen yllätys. Paras uros luokassa oli monta komeaa urosta ja siellä sitten mentiinkin kenguruloikkaa, onneksi ehkä tuomari ei kaikkia loikkia nähnyt, juoksutti aika paljon kuitenkin. Iloksemme sijoituimme paras uros luokassa kolmanneksi. Arvostelu ”Kaunislinjainen vahva maskuliininen uros. Vahva pää. Voisi edestä olla paremmin kulmautunut. Erittäin hyvä takaosa. Hyvä runko. Kaunis karva. Liikkeessä hieman korkea häntä. Hyvät liikkeet. Erinomainen luonne.” Loppupäiväksi Ralph pääsikin häkkiinsä rauhoittumaan ja hiljentymään ;), minä ja Sanna suuntasimme ruokailun kautta katselemaan kauniita koiria ryhmäkehiin ja jännäämään kavereiden puolesta. Tämän näyttelyn jälkeen alkoikin sitten viikon ajan juoksutreenit kotosalla ja teimme päätöksen, että lähdemme Tuusniemelle vaikka sinne oli tullut tuomarinmuutoksena samainen Bister.

Spsh:n pikkujoulutkin vietetty perjantai-iltana ja meillä oli niin hauskaa, kivaa seuraa ja niin hyvää jouluruokaa, harmi vaan kun piti lähteä ajoissa valmistautumaan aamun näyttelyä varten ja tekemään viimeiset ”suksimiset”. 23.11 siis Tuusniemelle lähdettiin aamuvarhaisella ja napattiin Sanna Pasinsa kanssa kyytiin ja vielä Kristan kasvatti Vienokin matkalta mukaan. Tuusniemen näyttely pidettiin kylmässä kavihuoneessa, asfalttipohja oli pesty juuri samana aamuna, joten likaisia koiria tiedossa. En ollut taaskaan osannut varautua tuohon kylmyyteen, aamupäivällä kun sisällä oli paljon porukkaa, niin vielä ihan ok tilanne, mutta iltapäivää kohden oltiin jäässä ihan ytimiä myöten. Ralph esiintyi tällä kertaa hyvin eli harjoittelu kannatti. Tulos nuorten luokassa ERI1, SA ja lopulta taas aikamme juostuamme olimme pään mitalla paras uros luokassa toinen saaden vara-sertin. Arvostelu ”Erinomaisen kokoinen, kaunislinjainen tasapainoinen uros. Melko korkea otsa, kaunis kaula, hyvät lavat, olkavarsi voisi olla viistompi, hyvä runko, hyvä karva, oikea-asentoinen häntä, hyvät liikkeet ja luonne”. Sannan Pasi esiintyi junioriluokassa tullen toiseksi ja Vieno oli pn2 ja sai sertin ja Kristan Ilona oli lopulta Rop ja jäimme katselemaan ryhmiä peittoihin kääriydyttyämme. Syväjäädytyksen jälkeen pääsimme ABC:n ruokapöytään herkuttelemaan ja kotona sitten suoraan saunaan lämmittelemään. Mukava päivä hyvässä seurassa!

Nyt pari viikon päästä Tukholmaan ja sitten Helsingin Messukeskuksen maratooni, niin tämä vuosi alkaa olla paketissa. Ensi vuoteen uudet kujeet ja suunnitelmat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s