Lahti kv 27.10.2013

Näyttelytauko pidetty ja perusteellinen trimmaus tehty, kiitos Krista avusta. Kesäaika päättyi ja kelloja piti siirtää tunti taakse päin, joka aiheutti hieman jännitystä herääkö oikeaan aikaan ja pitikin varustautua kahdella kellolla varmuuden vuoksi. Mukana menossa Ralph, Krista Ilonansa kanssa ja Eija bichoni Empun kanssa. Meille jäikin mukavasti aikaaa ennen omaa rotuamme suorittaa vielä loppusilaukset ja tupsutukset Ralphin turkilles sekä hieman shoppaiukierrosta tehdä. Eijan Emppu oli ensin siis vuorossa ja olikin rotunsa paras. Meidän kehässä oli kaksi harjoitusarvostelijaa ja tuomarina oli Reia Leikola-Walden. Kehän oli tosi hassunmallinen pitkulainen ja ei kyllä koirien liikkeet päässeet oikeuksiinsa, kun aina suoran päässä hirmuinen jarrutus että sai käännettyä taas sitten lyhyelle päädylle. Ralph oli ilmoitettu tällä kertaa nuorten luokkaan, kun juuri muutamaa päivää aiemmin täytti sen 15 kk. Ja kannatti, voitti luokkansa SA:n kera ja paras uros luokassa sijoitus kolmas, sai varasertin ja varacacibin, joka tulee vahvistumaan aikanaan cacibiksi. Arvostelu oli hieno ” Hyvin tyylikkäästi liikkuva, linjakas nuori uros, jolla oikealinjainen pää, joka voisi olla hieman pidempi. Kaunis kaula ja ylälinja. Erinomainen luusto, runko ja kulmaukset. Liikkuu yhdensuuntaisesti ja sujuvasti. Erinomainen turkki, luonne ja esiintyminen”. Kristan Ilonakin narttujen kovassa valioluokassa kolmas SA:lla. Sitten jäätiin seuraamaan ja kannustamaan vielä ryhmäkehiä oikein eturivistä, harvoin tulee näin katsottua ja oli tosi kivaa. Eijan Emppu sijoittui ryhmässään hienosti kolmanneksi. Pimeää oli kun aamulla lähdettiin kotoa ja yhtä pimeää oli myös kotiin päin lähtiessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s