Agiliitoa

Loskaa, loskaa, ei tykkää, eikö voisi tulla jo kevät. Pitkä talvi vielä edessä ja pitäisi miettiä miten jatkaisi agitreenejä. Ohjatut kurssit alkavat olla jo käyty. Rickyllä kontaktikurssia vielä pari kertaa ja Ralphin alkeisjatkoa myös pari kertaa jäljellä. Ralphia tosin pyydettiin vielä oppilaaksi, kun yhdistys kouluttaa uusia agiohjaajia ja heillä käytännön harjoittelua niin alkeistason koiria tarvitsevat. Rickyn ratakurssin ”loppukoe” suoritettu ja teki meidän treeniporukan ainoan nollaradan hyvällä ajalla! Eka rata taisi mennä kaikilla vähän penkin alle, pilli ja ajanotto kai teki ylimääräistä jännitystä, niitä kun harvemmin treeneissä käytetään. Toinen rata parilla pudotuksella tosi hyvä suoritus ja kolmas rata meni sit jo nappiin. Nyt olisi yhdistyksellämme ollut myös mölliagit, mutta jännitys on niin suuri, että jätämme väliin tällä kertaa. Tästä on hyvä jatkaa sitten keväällä, jos ei talvella tule hallivuoroa varattua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s