Ihana syksy

Näyttelytauolla oltu, mutta ei toimettomina kuitenkaan. Ralph ja Ricky ovat käyneet ahkerasti agitreeneissä, nyt kun meillä on hieno sisähallikin, niin kyllä kelpaa treenata. Ralph siis aloitti tänä vuonna alkeiskurssin, sitten jatkokurssi käyty ja nyt menossa syksyinen jatkokurssi vielä. Ralphikin on kovin oppivainen ja aikas vauhdikas tapaus, vielä kun saisi nuo pienet häsläykset pois välillä. Meidän alkeisporukan jatkokurssin jälkeen pidettiin leikkimieliset kisat ja Ralph teki hyvää työtä radalla ja sijoituimme kolmanneksi. Rickyn kanssa on käyty tänä vuonna ratakurssia, keppikurssia ja kontaktikurssia ja onkin saatu paljon uutta oppia ja kepeille lähetyskin onnistuu eri kulmista nyt ja hyppyesteen takaakin. Tavoite on meillä tälle vuodelle saavutettu, kun ongelmana ollut liikaa hakeutuminen minun käteen, niin nyt pystyy ohjailemaan jo kauempaakin esteille. 20 esteen rata toki tuottaa ohjaajan muistille välillä ongelmia, mutta hauskaa meillä on yhdessä. Loppukoe vielä edessä, hui…

Vielä on jokunen viikko näyttelytaukoa jäljellä ja sitten taas loppuvuodelle paljon suunnitelmia. Karvankasvatusprojekti käynnissä, ehkä jo vähän edistystä nähtävissä 😉 Ralphista ei ole saatu oikein koskaan kunnon valokuvaa, kun aina jäkittää jotenkin, mutta nyt saatiin minunkin mieleisiä otoksia. Rickykin olisi hienossa kunnossa, mutta eipä voi haaveillakaan uusista kuvista, kun Ralph on päättänyt nyrhiä siltä korvahapsut ja on varsin hassun näköinen lappukorva tätä nykyä, nyyh…

ralph15kkb

IMG_9255_

Terveystutkimuksetkin alkavat olla ajankohtaisia ja käytiinkin Pieksämäellä Mustissa ja Mirrissä järjestetyssä silmätarkastuksessa Ralphin ja Kristan kolmen tytön kanssa. Kaikilla oli iloksemme terveet silmät! Silmät loistaen lähdettiin vielä ajelemaan agitreeneihin tarkoituksena tehdä vain helppoja juttuja ja kaikki sujui hyvin. Lonkkakuviinkin pitäisi varailla aikaa pikkuhiljaa.

Koirat ovat nauttineet syksyn ihanista ilmoista peltosängellä juosten, tehty damitreenejä ja käyty myös käytännön metsällä muutaman kerran. Tulisipa loppusyksystäkin kuiva ja kaunis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s