Kesänäyttelyiden päätös Mäntyharju-Suonenjoki

Kesän viimeinen näyttelyviikonloppu vietettiin auringon paisteessa, lauantaina 31.8 oli vuorossa Mäntyharju. Tuomarina oli Marjo Jaakkola. Hieman tipalle meni meidän saapuminen näyttelypaikalle, mutta ennätettiin kuitenkin. Alustana kehällä oli juoksurata, joten Ralphikin oli välillä hieman pomppufiiliksellä, mutta voitti oman junioriluokkansa sa:lla ja oli lopulta sitten myös paras uros saaden sertin. ” Erinomainen tyyppi, kaunispäinen ja ilmeinen, tasapainoinen uros. Kaunis kaula ja ylälinja. Hyvin kehittynyt eturinta, samoin runko. Hyvä luusto. Aavistuksen suora olkavarsi. Hyvä leveä reisi. Matala kinner. Liikkuu rodunomaisella askeleella.” Vastaamme saimme Ralphin siskon Melissan ja Ralphille ojennettiin Vsp-ruusuke. Esitimme kasvattajaluokan, joka olikin Rop, mutta emme jääneet isoon kehään.

IMG_9040

IMG_9087

Sunnuntaina 1.9 oli sitten vuorossa kotinäyttely Suonenjoen urheilukentällä ja ihanaa kehät olivat nurmikentällä. Tuomarina Kirsi Nieminen. Ralph voitti junioriluokan sa:lla ”Erinomaista tyyppiä oleva uros, jolla voimakas maskuliininen pää. Kuono-osa voisi olla pidempi. Erinomainen kaula. Syvä rintakehä. Hyvä eturinta. Täyteläinen runko. Erinomainen raajaluusto. Erinomaiset takakulmaukset. Hyvät matalat kintereet. Liikkuu hyvin. Esitetään erinomaisesti.” Paras uros luokassa Ralph vei voiton saaden 11. sertinsä. Ralphikin liikkui nyt ilman pomppuja, nauttii selvästi nurmikentällä juoksusta. Rop-kehässä saimme vastaamme Kristan Ilonan ja jee, tuomari ojensi meille Rop-ruusukkeen. Ilona ja Ralph ovat tänä vuonna useasti olleetkin aina vastakkain, kuten tuomari sanoi, hyvä pari. Esitin vielä Kristan Ada-mummoa ja olipa hienoa olla tänään sen kanssa kehässä, vauhtia piisasi, mutta se oli hallittua menoa, on se niin spesiaali mummo. Ada sijoittui hienosti neljänneksi parhaaksi nartuksi. Ryhmäkehässä tuomarina toimi Hannele Jokisilta, ryhmä oli yhdistetty 4/8. Pääsimme Ralphin kanssa jatkoon, mutta emme sijoittuneet neljän joukkoon.

IMG_9142_

IMG_9146

Näyttelyn jälkeen jäätiinkin sitten muutamaksi tunniksi lepäilemään ja odottelemaan agilitytunnin alkua. Ralph jaksoi vielä painella keppitreeniä kivasti, alkavat nekin jo sujua pikkuhiljaa. Nyt kun kesän näyttelyt on ohi ja pieni tauko edessä, niin nyt touhutaan kaikkea muuta kivaa ja kerätään voimia loppuvuoteen. Ralphin agility jatkuu vielä muutaman sunnuntain ja Rickyllä puolestaan agikurssit vaan lisääntyy, pari kertaa viikossa käydään hallilla ja on se vaan niin ihana ja taitava poju! Tämä on niin meidän yhteinen juttu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s