Helteinen Iisalmi

Iisalmessa pidettiin 4.8 kansainvälinen näyttely, jonne mekin suuntasimme Kristan kanssa Ralphin ja Ilonan kanssa. Kehä alkoi vasta puolen päivän maissa, joten hellettä oli meille tiedossa, matkalla auton mittari näytti jo 26 astetta. Ajattelimme ensin purkaa leirin ihan kehän laidalle, mutta pääsimmekin sitten ystävien telttaan varjoon, sillä aikalailla hiekka kyllä kuumotti. Tuomarina oli Ligita Zake Latviasta, jolle Ralph päätti taas antaa pusun poskelle ;). Ralph saikin hienon arvostelun ja voitti junioriluokan ERI:llä sa:n kera ja pääsi näin osallistumaan Rop-juniorin valintaan kunhan nartut olisi arvosteltu. Ralphin arvostelu: ”Nice type & prop. Nice masculine head. Eyes dark enough. Excellent neck & topline. Very well developed body. Well angulated. Good mover.” Ralph sijoittui myös paras uros luokassa toiseksi ja sai 8. sertinsä. Kristan Ilonakin sijottui hienosti neljänneksi parhaaksi nartuksi ja hänen kasvattinsa Selma tulikin meitä vastaan sitten juniorikisaan, kuten oltiin vastakkain jo aiemmin Kuopion näyttelyssä. Tällä kertaa Ralphille ojennettiin Rop-juniori ruusuke ja pääsimme osallistumaan myöhemmin näyttelyn kauneimman juniorin valintaan. Ongelmaksi meinasi muodostua aikataulut, koska olimme miettineet, että mihin mennessä suurinpiirtein olisi päästävä lähtemään, koska meidän piti ennättää takaisin Suonenjoelle 7 aikaan alkavalle agilityn jatkokurssille, sieltähän ei voi olla pois 😉 Kelloa taidettiin vilkuilla useastikin kun alunperin juniorien valinta piti olla heti ryhmäkisojen alussa, mutta sitten kuulutettiinkin ensin ryhmiä 1 ja 8.  Mutta onneksi sitten oli meidän vuoro ja pääsimme esiarvostelukehään jo odottelemaan ja jossa romanialainen tuomari Roberto Schill tutki ja juoksutti joitakin koiria Ralph mukaan lukien suuren suuresta joukosta ja silloin kävi toive mielessä, että josko jatkoon päästäisiin.  Ja jatkoon päästiin ja tuomari juoksutti vielä meidät edestakaisin ja ympäri ja sitten pudotti vielä osan pois, että jäi vain neljä jäljellä ja jippii, me niiden onnekkaiden joukossa. Sijoitus oli upea BIS3-juniori!

IMG_0845

Näyttelypaikalta saimme vielä mukaamme tilaamamme upeat tuulikellot. Nyt kun löytäisi vielä hyvän paikan sille.

IMG_0847

Ennätettiin sitten vielä sinne agilityynkin Ralphin kanssa. Epäilin, että niinkö jaksaa tehdä mitään, kun päivän ollut helteessä ja juoksennellut useaan kertaan kehässäkin. Halliin mentäessä alkoikin pomppufiiliksellä, siinä vaiheessa tiesin, että kyllä jaksaa. Tehtiin puomiharjoituksia ja sitten vielä kahta hyppysarjaa, joista toinen takakiertona ja siitä sitten putkeen vauhdilla!! Oli tosi kivat treenit ja seuraavaa kertaa innolla odottaen Ralphin kanssa, Rickyllä onkin muutaman viikon tauko ennen kuin alkaa taas uudet kurssit ja kalenteri täyttyy mukavasti taas. Ja kohtahan alkaa sitten se odotettu sorsastuskausikin pojilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s