Pönttökamera vaikenee

Kesän ensimmäinen ukkonen tuli ja näytti voimansa hellekauden jälkeen. Ei ole pitkilleen niin kovaa ukkosta ollutkaan täälläpäin ja vettäkin tuli kaatamalla. Meiltä meni sähköliesi ja epäilys myös että tämä pönttökamera on ollut niin herkkä, että pimentyi. Saatiin kamera pöntön katosta varovasti ulos ja tuotiin sisälle, jos vaikka olisi saanut kosteutta, mutta valitettavasti sitä ei ole saatu toimimaan. Harmittaa, kun juuri olisi ollut munien kuoritumisen aikaa. Mutta jospa parannetun version saisi ensi vuoteen. Nyt siis tämä pönttökamera vaikenee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s