Orivesi-Karkku 8-9.6

Lauantaina-aamuna pakkautui kolme ihmistä tavaroineen ja koirineen Kristan autoon ja suuntasimme kohti Orivettä. Orivedellä oli tuomarina Kari Salminen. Sanna pääsi Pasi-pentunsa kanssa ensimmäistä kertaa pentuluokkaan ja hyvää kokemusta tuli, Pasi esiintyi niin hienosti. Sitten oli Ralphin vuoro junioriluokassa, hienosti esiintyi Ralphikin ja nyt juoksukin sujui tosi mallikkaasti. Ralph voitti luokkansa sa:lla ja oli sitten pu2 ja sai neljännen sertinsä arvostelulla ” Oikea koko. Komea nuori uros. Ehkä hieman lyhyt kuono-osa. Hyvä etuosa. Hyvin kulmautunut takaa. Kauniisti hoidettu karva. Upeat liikkeet.” Kristan Ilonakin sijoittui hienosti paras narttu luokassa. Olimme Ralphin ja Ilonan kanssa myös kasvattajaluokassa, jonka sijoitus oli Bis-4.

IMG_8070

IMG_8190

Orivedeltä matka jatkui kohti Karkkua, siellä pidettiin springereiden erikoisnäyttely. Meille oli varattu näyttelypaikan vierestä mökki, jossa jo osa kavereistamme odotteli ja puunasi koiriaan. Hyvää ruokaa ja mukavaa seuraa, mikä sen parempaa viettää iltaa. Aamulla sitten kohti kehiä ja edellisiltana pystytetty teltta meitä jo odottikin. Juniorit, pennut ja turistit olivat eri tuomarilla kuin muut luokat. Tuomarina toimi siis John Hartley, joka ei niin tuntunut Ralphin tyylisistä välittävän vaikka välillä tuntui ettei oikein perillä noista nauhoista alkuun ollut. Arvostelu ei niin paha, mutta H:n antoi ”Well presented dog. Good lenght of back and short hocks. A little upright shoulder. Moved ok. Could be a little stronger in head.” Seurueemme parhaasta tuloksesta vastasi Sannan Wellu, joka oli rodun paras turisti ja koko näyttelyn Bis-2 turisti. Onnea Sanna ja Wellu! Myöhään näyttelyssä menikin ja olimme yöllä vasta kotona. Kivaa oli ja ensi vuonna uudestaan mökkeillään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s