Kerimäki 15.6

Käytiin Kerimäen näyttelyssä vielä ennen parin viikon taukoa ja siellä tuomarina Paula Rekiranta. Sääennustuksissa luvattua sadetta ei onneksi tullut vaan välillä aurinkokin näyttäytyi, mutta teltat heiluivat kovan tuulen takia. Ralph sai junioriluokassa erin sa:lla ja oli pu2 saaden viidennen sertinsä. Ralphilla taas pomppufiilispäivä ja muutenkin kehän ulkopuolella ihan vallaton. Arvostelu ” Tyypiltään ja mittasuhteiltaan erinomainen kaunislinjainen nuori uros. Vahva urosmainen pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä, hyvin takaa. Ikäisekseen hyvä rintakehä. Erinomainen luusto. Hyvä karvanlaatu. Rodunomaiset liikkeet.” Kristan Ilona oli Rop ja mikä parasta, pääsin Adan puikkoihin, joka sijoittui Ilonan jälkeen heti toiseksi nartuissa ja sai nyt sen viimeisen sertinsä ja nyt voidaan 11.5-vuotiasta mummelia tituleerata Suomen muotovalioksi! Ada oli myös lopulta näyttelyn kaunein veteraani! Onnea Krista tyttöjen menestyksekkäästä päivästä!

Nyt on kiva jäädä parin viikon tauolle näyttelyistä, muut harrastukset jatkuvat ahkerasti, joka päivä jotakin treeniä , kunnes taas heinäkuulla reissataan. Ou jee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s