Agiliitoa

Nyt on molemmille pojille Ralphille ja Rickylle aloitettu agitreenit. Ralph käy kaksi kertaa viikossa alkeiskurssilla ja Ricky kerran viikossa jatkokurssilla. Voi kuinka koirilla onkaan kivaa ja niin myös ohjaajalla. Ralphin kanssa käyty siis nyt kaksi kertaa ja ollaan tehty vain matalia hyppyjä, kun on vasta 10 kk, mutta tunneli, pussi ja pöytä menee hienosti, samoin renkaan opettelu vielä tehty matalalta. Hyppy-tunneli yhdistelmää myös tehty ja hyppyesteellä myös kierto on opettelussa. Maltti olisi kyllä valttia, kun ei oikein tuo paikalla pysyminen onnistu, intoa liikaa ja meinaa karata esteille ellei joku pidä vähän pannasta kiinni. Eli paikallaoloa siis vain vahvistettava pikkuhiljaa.

Rickyllä takana ensimmäinen tutustumiskäynti, jossa katsottiin millä tasolla ollaan ja vaikka viime syksynä ollaan viimeksi tehty oikeastaan mitään, niin kyllä poju meni hienosti, ohjaaja vaan taas unohti mihin suuntaan rata menee vaikka kuinka sitä tankattiin ja kierrettiin etukäteen. Eli ilmeisesti radanlukua harjoiteltava seuraavaksi. Mielenkiintoista kun nyt tällä jatkokurssilla tehdään enemmän jo ratamaisia suorituksia, kun viime syksynä alkeisjatkolla vielä päntättiin yksittäisiä esteitä enemmänkin. Nyt päästään juoksemaan ja revittelemään Rickyn kanssa kunnolla.  😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s