Helteinen Kuopio

Aamulla matkasimme kohti Kuopiossa pidettävää kansainvälistä näyttelyä, rotumme edustajia oli ilmoitettu melkein 50 ja tuomarina englantilainen Chris Bexon. Odotettavissa oli helteinen päivä ja aurinkorasvalle oli käyttöä. Ralph voitti oman junioriluokkansa saaden myös sa:n ja kuulimme, että lopuksi kilpailemme vielä Rop-juniorista Royal Canin junior kisassa luokkansa voittaneen juniorinartun kanssa. Ralph pääsi siis paras uros luokkaan ja saikin sieltä hienon sijoituksen pu4 ja sai myös vara-sertin. Sitten jännitettiin kuka tuon junioriluokan nartuissa voittaa ja kuinka ollakaan iloksemme Kristan kasvatti Selma sen voitti ja tulikin jäsenten väliset kisat sitten. Kaunis Selma hurmasi tuomarin ja voitti Rop-juniorikisan ja pääsi isoon Bis-kehään, jossa sitten huikeasti sijoittui Bis-2 sijalle. Onnea Krista!

Ralphin arvostelu oli hieno ja tuomari lopuksi lupaili hyvää tulevaisuutta, arvostelu: ” 10 months. Excellent type. Balanced head. Good rise to skull. Pleasing eye colour. Decent length of neck and correct topline. Good shoulders, bone and feet. Good shape to ribs. Strong loin. Well muscled hindquarters. Excellent mover.”

382625_10201197619721245_1798606476_n 942290_10201197619161231_1637052399_n

Ralph osallistui myös kasvattajaluokkaan yhdessä veljensä Raidin, Ilonan ja Sawannen kanssa, jossa olimme Rop ja isossa kehässä myöhemmin upeasti Bis-2! Hienosti koirat jaksoivat helteisessä säässä pitkän päivän.

IMG_7827

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s