Sulkava-Jämsä näytelmiä

Lauantaiaamuna matkasimme Ralphin, Kristan ja tyttösten kanssa Sulkavalle näyttelyyn, jossa tuomarina oli Annaliisa Heikkinen. Onneksi aurinkokin alkoi lämmittämään mukavasti ennen kehän alkua, kun odotellessa meinasi vilu tulla. Ralph yllätti jälleen voittamalla urokset ja saaden kolmannen sertinsä arvostelulla: ” Erinomainen tyyppi. Hyvät rungon mittasuhteet, hyvä pää ja ilme. Kaunis kaula ja ylälinja. Edessä voisi olla voimakkaammin kulmautunut. Ikäisekseen hyvä runko, hyvä takaosa. Erinomaiset liikkeet. Viehättävä luonne. Hyvä karvan laatu.” Sitten odoteltiin miten Kristan tyttöjen käy. Esitin Ada-mummon kuulema parhailla liikkeillä pn4:seksi ja sitten Kristan kasvatti oli pn2 ja serti ja Ilona olikin sitten pn1, joten Ralph ja Ilona olivat sitten vastakkain. Ralphille ojennettiin sitten VSP-ruusuke ja Ilona pääsi odottelemaan ryhmäkehiä.

IMG_7400

Päivän päätteeksi Ada oli Bis1-veteraani ja Ilona voitti ryhmänsä ja sijoittui Bis3. Meillä olikin arvokas lasti sitten kotimatkalla, hyvä me.

Seuraavana päivänä suuntasimme sitten helteistä Jämsää kohti, jossa oli tuomarina jo Lahden näyttelystä tuttu Wim Wellens Hollannista. Nyt sitten Ralph olikin hänelle liian keskeneräinen juniori  ja kuulema tarvitsee aikaa ja arvioi Eh3 arvoiseksi. Eikä tytöillekään tullut tällä kertaa menestystä, joten päästiin aikaisin kotiin ja koirat saivat heittää näyttelypölyt järveen.

junnut_Jämsä

Ilmeisesti lauantaina tuli kuitenkin se vilustuminen, koska sunnuntai-iltana alkoi kurkkua pistää ja ääni lähteä. Ja nyt on sitten kipeä olo, mutta jospa tästä toipuisi nopsaan sillä torstaina alkaakin Ralphin agilityn alkeet ja sunnuntaina Kuopion näytelmiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s