Talviturkin heitto

IMG_7275

Nyt on sitten Ralph ja Ricky heittäneet talviturkkinsa tuohon meidän lampeen. Ada ja Estelle kävivät lauantaina uimassa poikien kanssa, Ralphilla vei vähän aikaa ennen kuin päätti ponkaista hyppyyn toisten joukkoon, kunnes huomasikin olevansa vedessä, siinä sitten polskuteltiin takaisin rantaan eikä siitä sammalikosta enää sitten lähtenyt uudestaan sillä kertaa. Päätimme ajaa vielä läheiselle järvelle ja otimme riistapukit mukaan ja ei tarvinnut kauan Ralphia houkutella, kun jo haki hienosti pukit järvestä. Sunnuntaina kävimme vielä tuossa lammella harjoittelemassa ja nyt lähti jo siitäkin noutamaan ja palautti kaikki hienosti käteen asti. Onneksi pojat eivät huomanneet sammakkoa, joka köllötteli laiturin vieressä, ei olisi ollut kovin kiva noudettava. Seuraavaksi pitäisi varmaan ottaa jo riistaa sulamaan jäljentekoa varten. Ihanaa kesä ja kaikenlaiset treenit!

IMG_7303

IMG_7296

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s