Jussi in memoriam

Ei voi vielä oikein ymmärtää, että Jussia ei enää ole laumassamme. Jussi nukkui pois tänä aamuna eläinlääkärillä enkä eilen illalla voinut kuvitella jättäessäni sen sinne, että ei nähtäisi ja jäi hyvästit jättämättä.

Torstai-iltana siis Jussin vointi lähti kovasti heikkenemään, kävely oli vaikeeta ja mahaakin kipristi. Jussi oli koko päivän väsynyt ja nukkui suurimman osan ajasta. Iltalääkkeet annettua ja kuumeen mittauksen jälkeen lähdin käyttämään vielä ulkona, mutta Jussi ei jaksanut enää kävellä takaisin vaan jouduttiin kantamaan. Mietittiin, että odotetaanko aamuun, mutta tuli kuitenkin tunne, että on lähdettävä taas Kuopioon klo 22 maissa. Eläinlääkärissä laitettiin heti tippaan ja antibioottia, että saataisiin kuume laskemaan. Päätettiin, että Jussi jää yön yli seurantaan ja tippaan vielä ja aamulla sitten tutkivat tarkemmin ja päätetään toimenpiteistä. Tänä aamuna sitten puhelin soi 9 maissa ja järkytys oli suuri, kun kerrottiin Jussin nukkuneen pois. Verenmyrkytys oli diagnoosi ja mitään ei ollut enää tehtävissä. Jussi haettiin kotiin päivällä ja pääsi kavereidensa viereen ikiuneen 😦

Kiitos kaikille myötäelämisestä surussamme. Voi Jussi, meidän nallekarhumme, ikävä on kova.

Jussi in memoriam

”Lähdit kun aamu valkeni, kesän kynnyksellä. Päästänyt en olisi rakkaintani, en saanut hyvästellä. Jos ajan saisin takaisin sen meidän yhteisen retken. Mitä siitä muuttaisin? Vain sen viimeisen hetken. Olisin tahtonut olla vierelläsi, hellästi sylissä pitää. Kulkea tukien kanssasi, antaa voimia lisää. Lähdithän rauhassa unessa, luokse muiden rakkaiden, lähdithän kivutta tuskatta, luo jo meitä ennen menneiden. Tule uniini, päivieni ajatuksiin jää sydämeeni asumaan. Kaipaan sinua kaipaan niin.”

 

2 thoughts on “Jussi in memoriam

 1. Anu Väänänen & Hugo-flatti sanoo:

  Voi olipas täällä ikäviä uutisia 😦 Lämmin osanottoni.

 2. Tuula Häkkinen sanoo:

  Kävin pitkästä aikaa lukemassa blogiasi ja luin myös nämä surulliset kuulumiset. Osanottoni Jussin poismenon johdosta!
  Kaipaus ja suru on varmaan suuri, mutta onneksi sinulla on myös tuo uusi tulokas tuomassa iloa elämääsi.
  Nähdään taas jossain näyttelyssä..
  t. Tuula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s