Ralphin eka näyttely

Nyt se on sitten koettu, Ralphin ensimmäinen ja samalla myös viimeinen pentunäyttely Hirvensalmella 13.4.13. Tuomarina toimi Paavo Mattila, joka tykkäsi kovasti ja antoikin hienon arvostelun ja Ralph malttoi myös esiintyä varsin mallikkaasti vaikka vähän liukasta meinasi ollakin. Arvostelussa sanottiin: ”Erinomainen pentu, kaunis pää, miellyttävä ilme. Erinomainen kaula, sopusuhtainen runko, erinomaiset raajat. Lupaava karva. Erinomainen luonne. Liikkuu hyvin, miellyttävä käytös.” Tuloksena oli sitten Rop-pentu.

IMG_6740

IMG_6793

Kun oli näyttelypäivästä selvitty niin seuraavana päivänä suuntasimme taas Koirasporttiin uimaan isolla porukalla. Kiva oli nähdä miten kaikki ovat edistyneet ihan valtavasti, jokaisella löytynyt jo oikea uima-asentokin. Ralphikin porskuttelee mennä jo kovaa vauhtia ja nyt pääsimme jo tekemään ensimmäisiä noutoja lelun kanssa. Noutaminen on ollut Ralphille hyvin luonnollinen asia yleensäkin, kun tykkää kanniskella kaikkea suussaan ja nyt kun hoksasi että vedestäkin voi noutaa, niin pikkuhiljaa se sorsakoira alkaa kuoriutua meidän pikkupojasta. Katsotaan josko vielä yhden kerran ennättäisi käydä uimalassa ennen kuin jäät lähtevät järvistä.

Ralph noutaa

 Ralph ui1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s