Kevättä kohti mennään

Nyt eletään jo Pääsiäisen aikaa ja ulkona mitä parhaimmat ulkoilukelit. Koirien kanssa on nautittu jo pitkän aikaa jäällä juoksulenkeistä, mutta sitten hoksattiin että voihan siellä samalla itse hiihdelläkin. Minäkin olen uskaltautunut myös kokeilemaan koirahiihtoa Rickyn kanssa, kun katsoin hieman mallia miten Krista ja Indy selviytyi. No olihan se alkuun aika hankalaa ja löysinkin itseni monesti maan tasalta, kun Ricky rakastui Indy-neitoseen niin palavasti. Ehkä me harjoitellaan tätä ihan kahdestaan alkuun, koska välillä mentiin pätkiä ihan hienostikin, että kyllä se siitä.

IMG_6366

IMG_6079

Uintitreenitkin ovat jatkuneet Koirasportin uimalassa, jokunen kerta nyt käyty ja alkaa jo uintirytmi löytyä Ralphillakin. Rickykin on päässyt mukaan ja nautti silmittömästi (häntä vain läpsyi veden pintaan) oivallettuaan että pääsee uimaan näin talvella ja noutokapulat palautuivat myös hienosti altaasta. Kuvia tältä reissulta toivottavasti saadaan aikanaan. Käyntejä on varattu jo taas eteenkin päin, se kun on niin kivaa koirien mielestä!

(Ricky)

408168_10200141223346232_1431453026_n

45484_10200141207225829_1318435008_n

Nyt alkaa näyttelykalenteriinkin tulla merkintöjä ja Ralphikin ennättää ensimmäisen ja samalla viimeisen kerran käydä pentuluokassa huhtikuussa ennen kuin täyttää sen 9 kk ja joutuu tositoimiin. Hiukka jännittää keskenkasvuista viedä, mutta jostainhan se on aloitettava. Jokunen ulkomaanreissukin katsottuna, pääsee ainakin reissuun 😉

Ralphikin on ilmoitettu agilityn alkeiskurssille ja Ricky jatkaa jatkokurssilla, joten tietää taas miten iltansa kesällä viettää 😉 Aikas ihanaa! Riistapakastimeen tehty myös inventaari sulatuksen muodossa ja sieltähän löytyi vallan mitä, tosin vaakkuja enimmäkseen, mutta oli siellä tavi, fasaani, lokkeja, pupuja ja hirvensorkkia. Pitäisi varmaan niillä jotain tehdäkin, on treenit jäänyt kovin vähiin viime aikoina, mutta jospa niillekin käyttöä löytyy kun metsä alkaa sulaa.

Ihmeellinen voima tuolla auringonpaisteella on, aletaan herätä pikkuhiljaa pitkästä talven horroksesta ja kauheesti olisi taas suunnitelmia mielessä mitä haluaisi tehdä.

Hyvää Pääsiäistä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s