Joulun odotusta ja vuoden muistelua

Lunta, lunta, ihanaa! Kyllä se vaan piristää mieltä ja koiratkin tykkää. Joulua odotellessa tulee rauhoituttua ja mietittyä kulunutta vuotta. On ollut koirarintamalla niin murhetta kuin iloakin. Olen menettänyt kaksi rakasta kultaistani, viimeisimpänä Saara-mummon, joka olisi täyttänyt 12-vuotta. Saara oli ainoa narttuni, tosin ehkä oli omasta mielestään enempi yksi jätkistä 😉 Nyt on parhaat ystävät ja reissukaverit Saara ja Johannes ovat ikuisesti yhdessä.

Saara in memoriam

Vuoden ilon aihe oli pusupoika Ralphin saapuminen perheeseemme. Pusuista saa niin osakseen sukulaislapset kuin aikuisetkin. Ralph täyttää jo pian 5 kk ja pahin pentuaika alkaa olla jo takanapäin. Vielä Ricky pääsee juoksemaan Ralphia karkuun, mutta sen vauhtikin on kiihtymään päin jo, Ricky nauttii aina suunnattomasti kun joku ajaa sitä takaa, on nämä vaan ihana parivaljakko. Esikoulu aloitettu ja kivaa on ollut, tosin ei ole tarkoitus kouluttautua yhtä hyvin kuin Rickyn kanssa, mutta jos opittaisiin sen verran kontaktia ettei kaikkia tarvitse mennä tervehtimään ja malttikin olisi valttia. Citykävelyilläkin käyty kavereiden kanssa ettei ihan mökkiinnytä tänne metsän keskelle 😉 Vaikka talvesta tykätäänkin niin kevättä jo odotellaan!

Hyvän Joulun ja Uuden vuoden toivotukset!

Dia1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s