Syystunnelmia

                                                                                                        Ralph 12vko

Nyt on kuukausi takana yhteistä taivaltamme Ralphin kanssa. Aika vintiö, mutta niin rakastettava. Toisaalta on hirmu kiltti, kuuliainen ja oppivainen, mutta se pieni kiusanhenki herää aina Rickyn kanssa. Kiusaa puremalla ja vetämällä Rickyä korvista jokailtaisissa painileikeissä eikä Ricky tietysti raaski sanoa mitään vaan taitaa kuitenkin nauttia tilanteesta vaikka välillä itkettääkin. Nämä kaksi ovat kuin paita ja peppu, ulkonakin aina löytyvät samaa mätästä nuuskimassa tai kulkevat polulla peräkkäin tai vierekkän ellei Ralph roiku korvissa ;).

Ralphin kanssa on harjoiteltu jo istumista, pillillä luokse tuloa ja pari kertaa maahankin menoa. Riistakapulat ja damit tulevat hyvin välillä jopa syliin asti.  Seisomistreenit jatkuu ja hihnassakin juoksua pitäisi harjoitella runsaasti, tahtoo tulla noita pomppuja vielä liiaksikin, välillä menee toki iloisesti häntä heiluen. Kunhan tuo toinenkin rokotus saataisiin, niin päästäisiin vaikka jokunen mätsärikin käymään talven aikana. Hyvin viihtyy autossakin, osaa rentoutua ellei sitten joku ihastuttava Estelle-neitonen ole matkustuskaverina, jolloin ei tosiaankaan levätä 😉 Odotan ”kauhulla” tämän kaksikon yhteisiä reissuja.

Lunta odotellaan jo kovasti, saas nähdä mitä pirpana siitä tykkää.                                                                                        

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s