Uusi perheenjäsen

Tässä hän on, meidän uusi perheenjäsen, Adamant´s Renaissance Man ”Ralph”. Syntynyt 22.7.2012 ja isänä Linmoor Zimply Zalient ja emänä Adamant´s Proudly Presents eli Rickyn sisko. Osaomistajana Krista Illikainen, kennel Adatza’s.

Ralph on juuri sellainen luonteeltaan kuin halusinkin, hirmu reipas reissaaja ja joka paikan tutkija. Omaa tahtoa löytyy kyllä juu, Rickykin on välillä ihan helisemässä sen kanssa, mutta nämä kaksi ovat selvästi löytäneet toisensa, sielunkumppanit. Ralph on juuri se mitä Ricky on kaivannut, ihan omaa leikkikaveria. Ralph on myös kova kantamaan tavaroita, joten odotankin kunhan päästään tutustumaan dameihin ja lintuihin. Nenääkin tuntuu ulkona jo käyttävän hyvin. Ehkä tänä syksynä voisi näyttää jo agility tunneliakin ja keppejä sille, niin sitten ensi kesänä voisi tämänkin kanssa jo aloitella alkeiskurssia. Ainakin kentän laidalle pääsee kattelemaan kuinka taitava Ricky liitelee 🙂

photo: Tarja Hovila

Kiitos luottamuksesta kasvattajalle Tarjalle, että saimme tämän pojan ilostuttamaan joukkoamme. Hän on syötävän ihana!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s