Johannes 13.5.1997-17.2.2012

Johannes in memoriam

17.2.2012 koitti päivä, jota olin pelännyt pitkään, oli aika päästää Johannes sateenkaarisillalle. En arvannut melkein 15 vuotta sitten Johannesta ottaessani kuinka tärkeä osa elämääni siitä tuli, kiitos Riitta elämäni koirasta.

Koimme yhdessä unohtumattomia reissuja niin koti- kuin ulkomaillakin. Hotellit ja linja-autoreissut tulivat tutuiksi, Johannes oli helppo herrasmiesmatkustaja. Parhaiten jäänyt mieleen näistä reissuista Liettuan Palangan näyttelyt, jossa matkustajakumppani Saara oli hipleimmillään juoksuineen ja linja-autossa oli vaan laitettava nämä kaksi samaan boxiin. Matkustus meni ongelmitta, mutta hotelliyö samassa huoneessa pisti Johanneksen hormonit hyrräämään, petivaatteet saivat kyytiä 😉 Näyttelyt menivätkin sitten nappiin, oli niin hienoa lennokasta esiintymistä hirmuisessa helteessä, noutajien erikoisnäyttelyn BIS1 ja kv Baltian voitajanäyttelyn BIS2! Johannes oli niin rakastunut, no ei Saarallakaan huonosti mennyt oli erkkarin paras narttu. Kaikkea kivaa meille ennätti yhdessä tapahtua ja Johannes palkittiinkin parina vuotena kauneimpana kultaisena.

Onneksi on paljon ihania muistoja ja kaksi Johanneksen poikaa jäljellä. Tätä koiraa en koskaan unohda.

Hän joka
sinulle on ollut rakas
ei koskaan kuole sydämestäsi.
Niin kauan kuin elät
kannat hänen
siunaavaa läsnäoloaan
itsessäsi.

(Anja Porio)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s